O nama

Advokatska kancelarija Hašarić sa sjedištem u Sarajevu, osnovana je od strane advokata Jasmin Hašarić.

Advokatska kancelarija Hašarić je kancelarija koja pruža široki spektar usluga od značaja za zaštitu poslovnih interesa klijenata prevashodno u oblasti prava stranaca i privrednog prava. Kancelarija Hašarić pruža besprijekorno i integrisano pružanje pravnih usluga lokalnim i međunarodnim klijentima. Usmjereni smo na rješavanje problema i postizanje rezultata, slavimo uspjeh, zabavljamo se i održavamo najviši profesionalni integritet. Naše vrijednosti omogućavaju nam da pružimo najbolja moguća rješenja prilagođena potrebama naših klijenata.

Pravo je nauka - Nauka je od koristi ako je u službi ljudima.

Pravna nauka ljudima služi svakoga dana i svakoga momenta, ali vi to ne trebate znati. Ne znate upravo zato što iza ove nauke stoje naučnici koji je unapređuju. U posebnim situacijama pravnici, u maniru dobrih zanatlija i naučnika, kreću u akciju zaštite vaših interesa.

U Bosni i Hercegovini pravnici našeg ureda djeluju još od 2013. godine. Klijente zastupamo stručno i transparentno, a rad sa stranim investitorima u Bosni i Hercegovini naša je specijalnost. Naš tim pored pravnika čine i stručnjaci za odnose sa javnošću i lingvisti, te smo u mogućnosti uhvatiti se u koštac i pružiti vam podršku u kriznim situacijama.

icon

240+

klijenata

Sve naše klijente činimo sretnima. Mi ne znamo izgubiti.

„MI SMO TU ZBOG VAS, A NE OBRATNO!“

U svom radu to nikad ne zaboravljamo.
Vođeni krilaticom – „klijent je centar našeg svijeta“, ulažemo ogroman rad, trud i entuzijazam u cilju besprijekornog pružanja pravne pomoći. Specijalizovani smo u pružanja usluga u domenu privrednog prava, prava stranaca, kao i svih vrsta građanskih postupaka. Odlikuju nas otvorenost i iskrenost, tako da možete očekivati da ćemo vaš pravni problem analizirati iz više uglova, pritom vam ukazavši na sve relevantne činjenice od kojih može zavisiti vaš uspijeh u sporu.

Sa lakoćom dolazimo do najboljih rješenja za vas.

Advokatska kancelarija HAŠARIĆ ima misiju da obezbijedi izvanrednu pravnu pomoć sa integritetom, uvažavanjem i potpuno profesionalno. Mi posvećujemo iskrenu pažnju svakom klijentu. Težimo da konstantno ispunjavamo očekivanja u svakom slučaju koji vodimo.

PRAVA STRANACA
94%
OSNIVANJE FIRME
86%
NEKRETNINE
78%